avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autorizatie provizorie de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autorizatie provizorie de circulatie

Buna ziua! Am fost sa reanoiesc autorizatia provizorie de circulatie cu toate actele care sunt afisate-contract de vanzare cumparare intre proprietarul din brif"(X)" si primul cumparator din romania"(Y
)",contract de vanzare intre ("Y)" si mine iar functionarul de la ghiseu mi-a cerut factura sau act de vanzare intre cetateanul german si"(x)"-proprietarul din brif .De unde sa scot eu acel act daca cetateanul "(x)" este proprietar legal in brif(certificatul german al masinii)?Este corect asa ceva?
Cel mai recent răspuns: costin_tat , utilizator 10:47, 14 Mai 2013
La ultimul proprietar din brief, nu cumva lipseste o stampila din aia, pusa ca un timbru?
Daca nu mai aveti cum da de proprietar, sa va dea acel contract, va trebui sa il faceti. In general la vreun birou de acte auto va vor ajuta.
Sunt aplicate toate timbrele in bri(2).Chiar nu stiu ce mai vrea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva? - țeapă auto Chelbanu Chelbanu Salut. Acum o saptamana am luat o masina, prima mea masina, de pe olx. M-am intalnit cu asa-zisul proprietar, am vazut masina, mi-a zis că masina a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)