avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Acces la Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Acces la Monitorul Oficial

In baza OG 23/2008 art15.2.va rugam sa ne comunicati de ce incepand cu luna febr 2009 pentru informarea publicului se afiseaza doar sumarul monitoarelor publicate, nu si continutul acestora.
Banuiesc ca pentru acelasi motiv pentru care A.I. Cuza a concesionat regia M.O. catre celebrii (pe atunci) frati Cozadini. Ca unii sa faca bani din ceea ce in toata lumea civilizata se distribuie gratuit. Ce facem oare cu prezumtia de cunoastere a legii ?
Asadar in varianta M.O. "knowledge is power but also it will cost you" (cunoasterea insemna putere dar o sa te si coste)
Ha, Ha, povestea fratilor Cozadini nu o stiam.

Da-ne detalii.

Alberto Kurtyan
Excelent raspuns! "knowledge is power but also it will cost you"
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
Olivia Nedelcea, Contabil
Intr-unul din numerele de acum 10-15 ani (imi pare rau dar memoria mea e deficitara) in "Magazin istoric" era publicat un articol bine documentat in care se relata urmatoarea poveste: Fratii Cozadini (Dimitrie si Constantin ?) veri dinspre mama ai domnitorului au obtinut concesiunea publicatiei oficiale, ceea ce le-a creat un oarecare avantaj fata de competitorii in afaceri, atat din cauza politicii preturilor practicate cat si pe alte cai mai putin evidente.
Articolul nu era neaparat denigrator cu privire la domnitorul A.I. Cuza insa avea tonul articolelor despre "afacerea" cu M. Obrenovici (ceva de genul: Sa vedeti cine era de fapt ...)
Pentru ca orice informatie costa.
Dar, in primele 10 zile de la aparitie, acestea pot fi citite pe siteul Monitorului Oficial - nu pot fi printate.
Oricum, cine cauta gaseste pe net orice lege din partea I pe alte siteuri.

Alte discuții în legătură

Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Incepand o companie cetatean strain aboelsebah aboelsebah Buna, Sunt student în România, am vrut să înceapă o afacere on-line, precum și în scopul de a face clienții încredere în mine trebuie să dovedesc ... (vezi toată discuția)