avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Acces la Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Acces la Monitorul Oficial

In baza OG 23/2008 art15.2.va rugam sa ne comunicati de ce incepand cu luna febr 2009 pentru informarea publicului se afiseaza doar sumarul monitoarelor publicate, nu si continutul acestora.
QCERT a scris:

Pentru ca orice informatie costa.
Dar, in primele 10 zile de la aparitie, acestea pot fi citite pe siteul Monitorului Oficial - nu pot fi printate.
Oricum, cine cauta gaseste pe net orice lege din partea I pe alte siteuri.

Informatia poate, legal si moral, sa coste daca si numai daca nu sunt obligat sa o cunosc, pentru ca daca exista o obligatie de a cunoaste legea iar pentru a cunoaste legea trebuie sa dau bani urmeaza ca sunt obligat sa dau banii pe cunoasterea legii, ceea ce e absurd pentru ca legea e o norma de conduita publica. In cazul legii publicitatea nu e un simplu moft ci determina momentul de la care legea incepe sa se aplice, afara de situatia in care legiuitorul a prevazut un alt moment ulterior.
Asadar, ceea ce se intampla la MO e o :angry: X-( ... 10 zile dupa publicare :fight: si functia "print" blocata :fight: Inchei ca si eminentul pedagog Mariu Chicos Rostogan, caruia se pare ca cei de la MO ii sunt discipoli.
"Mă! prostovane! tu ala ghe colo... Da, tu ghe la M.O. Spune-ne tu doară: ce iaşte lejea mã"
"ªcolerul, inoţent cumu-i, el, zice: Lejea iaşte oarece lucru domnule din care MO face bani."
"Bravo, prostovane!"
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2009
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Incepand o companie cetatean strain aboelsebah aboelsebah Buna, Sunt student în România, am vrut să înceapă o afacere on-line, precum și în scopul de a face clienții încredere în mine trebuie să dovedesc ... (vezi toată discuția)