In data de 25.04 instanta a dat hotararea judecatoreasca, la avocata a ajund in data de 30.04 .Partea reclamanta tot in 30 sa fi primit si ei prin posta hotararea judecatoreasca? Intrebarea mea este pana cand ar trebui sa astept trecerea celor 15 zile pana as putea merge cu hotararea sa fie legalizata? Multumesc
Termenul de recurs curge de la data comunicarii hotararii pentru partea care formuleaza recurs. Astfel, pentru a vedea daca a expirat termenul de recurs si pentru partea adversa va trebui sa mergeti la arhiva si sa intrebati in ce data a primit comunicarea hotararii partea adversa.
Avocata a primit in 30 , INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI BIHOR - SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE ªI ÎNMATRICULÃRI AUTO posibil sa fi primit si ei in 30.04 sau mai repede, azi ar fi ultima zi de recurs din ce am calculat eu, de maine trebuie sa merg cu hotararea sa fie legalizata la instanta sau la un birou notarial?Multumesc mult
Hotararea se legalizeaza de catre instanta care a pronuntat-o. E posibil ca partea adversa sa fi primit comunicarea hotararii in aceeasi data cu dvs. sau e posibil sa nu. De aceea trebuie sa mergeti la arhiva instantei sa intrebati pentru ca termenul de recurs pentru partea adversa curge de la momentul la carea aceasta a primit comunicarea. Succes!
Am vorbit ieri cu avocata, azi a mers la arhiva pentru a vedea daca a ajuns dosarul, daca este acolo a zis ca trebuie sa faca o cerere, act , si mai dureaza inca 3-4 zile pana verifica din nou dosarul pentru ca au fost persoane care au trecut in dosar si 18 masini, eu avand numai 1 ma incurcat si pe mine pentru ca a durat mai mult pana a dat hotararea si pana a fost redacta.Multumesc mult pentru raspunssurile la intrebarea mea doamna avocat Madalina Pascu.
Intrebare
otto2007
Buna ziua,
am castigat in prima instanta procesul cu privire la drepturi banesti (plata orelor suplimentare si diferente salariale neachitate). S-a facut ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva
ioasaf
Buna ziua !
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva.
In urma unui proces ... (vezi toată discuția)