avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare donatii in evidentele contabile ale firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare donatii in evidentele contabile ale firmei

buna ziua, lucrez la o clinica veterinara si o colaboratoare ar dori sa lase in incinta clinicii o cutie pentru donatii (pentru animalele fara stapan). Din punct de vedere legal, cum ar trebui sa procedam??? Nu reprezinta niciun ONG, deocamdata este doar persoana fizica.
Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Timisoara: hotararea consiliului local 146/14.03.2013 - sterilizarea cainilor cu si fara stapan sorinpascu sorinpascu http://www.primariatm.ro/hcl.php?unid=6E88F2A17BD2A9DAC2257B2C00463112 Vreau sa stiu daca acest HCL care nu are la baza nici o lege la nivel national, poate ... (vezi toată discuția)
Comert intracomunitar Mihaela Tatiana Mihaela Tatiana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema....Lucrez la o firma care efectueaza livrare intracomunitara de carne refrigerata. Soc achizitioneaza animale, le ... (vezi toată discuția)
Model de contract de donatie sau mecenat intre asociatie si beneficiarul sponsorizarii? benone1973 benone1973 Buna ziua! Sunt tatal unui baietel cu handicap grav care datorita starii de sanatate a fiului meu am fost nevoit sa apelez la o asociatie pentru a colecta ... (vezi toată discuția)