avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Mi s-a spus la ajofm Teleorman ca nu am dreptul la ajutor de somaj deoarece de la ultimul angajator am plecat la intelegerea partilor 53/2003,art.55 litera b. Unde pot sa ma adresez pentru ocuparea unui loc de munca? Ma numesc PETRICA N. am 44de ani,o vechime de 24 de ani ca electrician de automatizari si permis de conducere categoriile B;C;D;E. si atestate de transport:agabaritice,de marfuri si de persoane.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 15 Mai 2013
Intr-adevar, asa este ... incetarea c.i.m. cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun. - nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj ...

Pentru a va gasi un nou loc de munca va puteti inregistra la AJOFM sau sa va depuneti c.v. la o agentie de plasare a fortei de munca ...
multumesc pentru raspuns.clar!
Aplic pe multe joburi ,merg la interviuri dar daca n-as cere salariu(sa aduc eu de acasa) ar fi bine.
Incercati sa stabiliti un salariu , astfel incat in urma negocierilor cu viitorul angajator sa obtineti un cunatum acceptabil din partea ambelor parti implicate in negiciere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa demisie cukrasz_kata cukrasz_kata Buna ziua, contractul meu de munca a incetat conform articolului 55 b in data de 4 februarie.Inrebarea mea este : pot solicita ajutor de somaj daca in ... (vezi toată discuția)
Reluare indemnizatie somaj dupa incetare cim perioada determinata ionut31 ionut31 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns si anume: am fost in evidenta ajofm cu somaj indemnizat incepand cu luna mai 2013, iar la 1 martie 2014 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj omatcons omatcons As dori sa stiu care sunt conditiile din lege pentru acordarea ajutorului de somaj la ]ncetarea unui contract de munca. Mi s-a spus de la ajofm ca incetarea ... (vezi toată discuția)