avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sistare indemnizatie cc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sistare indemnizatie cc

Buna ziua,
Mar interesa si pe mine caresunt procedurile ce trebuie sa le urmez pentru a sista prinirea indemnizatiei de cc?!Este vorba de un minor de 1 an iar pentru indemnizatie a obtat tatal copilului pentru ca eu mama m-am intors la munca si ne-a fost mai usor sa faca el actele pentru indemnizatie si pentru pensie noi nefiind casatoriti,acum la un an ne-am despartit si el refuza sa-mi plateasca cei 500 de la indemnizatie si cei 200 de la alocatie...pentru pensia alimentara voi inainta un proces deasemenea si pentru custodia copilului dar nu stiu cum sa procedez pentru al obliga sa-mi plateasca acesti bani !

Va multumesc frumos,
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)
Divort/custodie copil/pensie alimentara DELPH DELPH As dori sa stiu daca in cazul unui divort de comun acord,custodia copilului minor de 3 luni mi se acorda mie(mamei) si daca mama are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și pensie alimentara DEEAPAN DEEAPAN Am un băiețel de 10 luni, tatăl lui ne-a părăsit de 3 luni noi nefiind căsătoriți locuiam la mine, ce pot face sa obțin custodia copilului ... (vezi toată discuția)