avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Termen completare dosar esalonare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Termen completare dosar esalonare

Buna ziua,am depus la ANAF dosarul de esalonare,au gasit "n+1" motive sa comenteze,acum imi cer in decurs de 2 zile sa le duc niste contracte ,pe care nu am cum sa le obtin in acest termen,altfel nu mi se acorda acea esalonare.Eu sunt convinsa ca nici asa nu mi se va acorda,pentru ca vad zilnic motive sa nu aprobe acel dosar.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea: care este termenul in care trebuie sa ma incadrez ca sa completez dosarul cu documentele cerute? Eu stiam ca am 30 de zile,dar nu mai gasesc unde am vazut acest lucru.Daca ma poate ajuta cineva,m-as bucura. Multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Depunere dosar esalonare la anaf ctseximtrans ctseximtrans Buna ziua,am depus la ANAF dosarul de esalonare,au gasit \\"n+1\\" motive sa comenteze,acum imi cer in decurs de 2 zile sa le duc niste contracte ,pe care nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea speta. firma noastra are un dosar de ... office kronosconstruct office kronosconstruct Buna ziua. Am urmatoarea speta. Firma noastra are un dosar de esalonare. In perioada crizei generate de COVID 19, s-au facut plati, dar au ramas anumite sume ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru cristina1980 cristina1980 Buna ziua, Am si eu urmatoarea speta in anul 2013 am depus un divort cu partaj (un apartament) la judecatoria sector 6, pentru partaj am depus ajutor public ... (vezi toată discuția)