avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la alocatia monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la alocatia monoparentala

Buna ziua!
As dori sa va intreb daca ca mama divortata a unui copil cu handicap grav pot beneficia de alocatia monoparentala. Tin sa mentionez ca salariul meu, ca asistent personal al copilului este de 610 lei, mai beneficiem de pensie alimentara in valoare de 175 lei si alocatiile copilului in valoare de 91 si respectiv 84 lei. Locuim cu chirie si in afara de aceasta platesc terapiile copilului(230 lei/lunar).

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara! buna ziua!am o intrebare,va rog sa imi răspundeți. anul acesta ... Bianca098 Bianca098 Bună ziua! Am o intrebare,va rog sa imi răspundeți. Anul acesta in iunie sa terminat cu divorțul si custodia copilul fiind minor (4 ani) sa stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil cu handicap grav nicavictorita nicavictorita buna ziua, sunt mama unui baietel de 3.6ani cu handicap grav. Pana la 3 ani am fost in concediu crestere copil cu handicap-a beneficiat de 600lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii de handicap copil sarah_sarah744 sarah_sarah744 Am o fetita de 3ani si 10 luni cu grad de handicap grav, cod 7.Acum indemnizatia de handicap este de 91 de lei, alocatia copil este de 84 lei si eu ca mama ... (vezi toată discuția)