1.Cum completez Declaratia 200 daca am venituri doar din accesare fonduri UE,si cheltuielile aferente proiectului.
Am nevoie sa stiu ce sume pun la rubrica:Venit brut,ch deductibile,venit net anual,castig,pierdere/profit,daca am doar Venituri si Ch aferente fondurilor UE,sa nu le iau in considerare si sa pun declaraia cu sume 0 ?
2.Contributiile CASS am platit dupa depunerea declaratiei.-sa fac rectificativa?
(am depus declaratia in 15.05.2013)
Pentru inceput ar trebui sa detaliati ce tip de finantare ati primit pentru a vedea daca se poate considera clar venit neimpozabil?
Presupun ca e pfa inregistrat ca platitor pe sistem real? Ati completat registrul jurnal de incasari si plati? Toate acele cheltuieli trebuie sa intre in contabilitate.
La a doua intrebare nu inteleg, ati depus deja declaratia 200 pentru exercitiul financiar 2012? La ce va referiti cand spuneti sa depuneti rectificativa? Si treaba cu plata la sanatate?
Anul trecut am depus cu valoare 0,acest lucru mi sa spus de la finante (singurul venit fiind din fonduri ue+cheltuieli aferente).
Intrebarea mea este daca si anul acesta depun tot cu 0,intrucat am acelasi venit -din fonduri ue si cheltuieli aferente proiectului.