avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare declaratia 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare declaratia 200

Buna ziua,

1.Cum completez Declaratia 200 daca am venituri doar din accesare fonduri UE,si cheltuielile aferente proiectului.
Am nevoie sa stiu ce sume pun la rubrica:Venit brut,ch deductibile,venit net anual,castig,pierdere/profit,daca am doar Venituri si Ch aferente fondurilor UE,sa nu le iau in considerare si sa pun declaraia cu sume 0 ?
2.Contributiile CASS am platit dupa depunerea declaratiei.-sa fac rectificativa?
(am depus declaratia in 15.05.2013)
Cel mai recent răspuns: flay , utilizator 08:15, 17 Mai 2013
Pentru inceput ar trebui sa detaliati ce tip de finantare ati primit pentru a vedea daca se poate considera clar venit neimpozabil?
Presupun ca e pfa inregistrat ca platitor pe sistem real? Ati completat registrul jurnal de incasari si plati? Toate acele cheltuieli trebuie sa intre in contabilitate.
La a doua intrebare nu inteleg, ati depus deja declaratia 200 pentru exercitiul financiar 2012? La ce va referiti cand spuneti sa depuneti rectificativa? Si treaba cu plata la sanatate?
Anul trecut am depus cu valoare 0,acest lucru mi sa spus de la finante (singurul venit fiind din fonduri ue+cheltuieli aferente).
Intrebarea mea este daca si anul acesta depun tot cu 0,intrucat am acelasi venit -din fonduri ue si cheltuieli aferente proiectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!registru de casa completat incorect!!! irina_iris_19 irina_iris_19 o persoana pe care o credeam contabil mia spus ca pot pune ca si cheltuiala impozitul pe venit de 16%(i.i.sistem real).eu am completat asa si am si declarat la ... (vezi toată discuția)
Deducere chelt sociale pentru pfa vio38 vio38 Buna ziua! Pentru o persoana fizica autorizata se deduc incepand cu anul 2016 cheltuielile reprezentand contributiile sociale obligatorii ( pensie si ... (vezi toată discuția)
Problema din ghidul exp contabil 2008 victorn victorn probl 22 fiscalitate:: O sc realizeaza urmat.venituri si cheltuieli aferente trim 1 /2008 - venituri din vanzarea marfurilor........50.000 lei -venituri din ... (vezi toată discuția)