avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Problema casa de marcat si autorizatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Problema casa de marcat si autorizatie

buna ziua,
am o firma in Sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am inteles ca daca cele doua coincid nu trebuie mers la registru comertului.
Intrebare de fapt este: am nevoie de autorizatii de functionare si daca da, de unde, atat timp cat doar stau acolo si asez in pagina articolele pe care le trimit la tipografia cu care am contract spre a le tipari????
Si inca ceva: eu vand spatiul efectiv pentru reclama/anunt in revista. e impetuos necesar sa achizitionez casa de marcat sua pot emite facturi si chitante pe cei 2 lei contravaloare a anuntului de exemplu?
va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat si autorizatie de la primarie timtim timtim buna ziua, am o firma in sibiu si un salon de remodelare deschis. doresc sa fac o revista cu distribuire gratuita iar redactia este chiar sediul social, am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat? muntenitadorinel muntenitadorinel Va rog lamuriti-ma la cod caen 9001 ii trebuie casa de marcat ? Unii zic ca da altii zic ca nu care e solutia corecta? (vezi toată discuția)
Casa de marcat daca lucrez cu factura si chitanta? mara197014 mara197014 Am deschis o Agentie de plasare a fortei de munca in strainatate(mediez forta de munca pt ingrijitori batrani si baby sitter pt Italia).Mi-am propus sa lucrez ... (vezi toată discuția)