avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara cu AE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara cu AE

Buna ziua !

pana ies documentele de inregistrare in ROI, as vrea sa aduc un transport de marfa din Europa. Furnizorul imi face doar un Aviz de livrare. Plata o voi face peste 30 de zile cand imi emite factura fiscala si o pot plati.

Va intreb: este legal ? adica am voie sa aduc aceasta marfa ?
Avizul de Livrare este considerat achizitie intacomunitara si trebuie declarat ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 18:37, 2 Iunie 2013
Nu exista "Aviz de Livrare"
Exista doar CMR iar marfa trebuie inregistrata la data cand va intra in gestiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare Slash01 Slash01 Buna ziua, Am infiintat un SRL si inca nu sunt inregistrat ca platitor de TVA si nici in ROI (sunt in curs actele). Problema mea este urmatoarea: trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Conditie livrare ex works - marfa nu a mai ajuns la cumparator - cine raspunde? ContSters159316 ContSters159316 transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator. intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost ... (vezi toată discuția)