avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract Revisal

Un angajat este inca in perioada de proba , iar incepand cu 01.06.2013 ne-a anunat ca nu mai vine la munca.In revisal la data incetarii o sa trec 31.05.2013 sau 01.06.2013?
Pot transmite revisalul in 17.05.2013 pentru incetarea din data de 01.06.2013? potrivit hg 500/2011art4 lit d) pot interpreta "la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă;" ca luarea la cunstiinta a incetari contractului este 17.05.2013?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 17 Mai 2013
Se trece data de 01.06.2013 daca aceasta data este mentionata in cererea de incetare a c.i.m.

Potrivit HG nr.500/2011 , incetarea unui c.i.m. se completeaza si se transmite in REVISAL la data incetarii c.i.m. ... sanctiunea intervine pentru netransmitere sau depasirea termenului , nu si pentru transmiterea anterioara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Transmitere incetare cim creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Daca un salariat si-a depus demisia in data de 30.04.2012, solicitand ca incheierea CIM sa se faca incepand cu data de 01.05.2012 cum fac cu ... (vezi toată discuția)
Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)