avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produse naturiste importate si vandute online - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produse naturiste importate si vandute online - consiliere juridica

Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL cu activitatea de import-vanzare online a unor produse naturiste (cred ca sunt chiar bio). Care sunt noile reglementari in privinta vanzarii online a acestor produse, de unde stiu daca se claseaza in sfera medicamentelor sau nu pentru a lua aviz de la Ministerul Sanatatii? Traducerea etichetei trebuie avizata? As dori sa colaborez cu un avocat pentru consiliere juridica pe aceasta problema.

Alte discuții în legătură

Import si comert electronic cu produse naturiste (i.i.) - aviz de la ministerul sanatatii? Brigid Brigid Bun gasit. Sunt in curs de infiintare a unei I.I. prin care sa import si sa comercializez online produse naturiste si cosmetice bio. Este nevoie de vreun aviz ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)
Import produse stomatologice ravadent ravadent Buna ziua,sunt student la medicina dentara anul 3 si m-am decis sa imi infiintez un SRL in domeniul importului de produse stomatologice din China, iar apoi sa ... (vezi toată discuția)