avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Import si comert electronic cu produse naturiste ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Import si comert electronic cu produse naturiste (I.I.) - aviz de la Ministerul Sanatatii?

Bun gasit. Sunt in curs de infiintare a unei I.I. prin care sa import si sa comercializez online produse naturiste si cosmetice bio. Este nevoie de vreun aviz al Ministerului Sanatatii? Daca da, cum/de unde se obtine? Se plateste ceva pentru obtinerea acestuia?

Cel mai recent răspuns: Brigid , utilizator 11:55, 7 Mai 2010
daca aceste produse nu intra in sfera medicamentelor atunci nu aveti nevoie de aviz ci va trebui sa notificati ministerul sanatatii cu privire la produsele pe care le veti comercializa. pentru mai multe detalii intrati pe site-ul ministerului la sectiunea notificari.
Aceasta este o veste buna, multumesc mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse naturiste importate si vandute online - consiliere juridica emma_cos emma_cos Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL cu activitatea de import-vanzare online a unor produse naturiste (cred ca sunt chiar bio). Care sunt noile reglementari ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu produse naturiste dianacorbeanu dianacorbeanu Buna, Am un magazin online (www.medicamente-plante.ro) pe care deocamdata am publicat diferite articole despre plante medicinale, terapii alternative etc. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)