avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de parteneriat public-privat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de parteneriat public-privat

Buna ziua!!
Am si eu o nalamurire. In ce domenii de activitate publica are aplicabilitate celebra lege L 178/2010 al parteneriatului public-privat?? Ma refer aici la continutul art 5 din lege ( art.5^2-5^8) daca aceste activitati...da la art 5 sunt limitattive sau inclusive?? Cititnd si recitand aceasta lege am ajuns la concluzia ca este una din cele mai nereusite si cangrenate legi din Romania, atat ca structura logica cat si continut interpretativ,
Va multumesc ptr. un raspuns competent.X-(

Alte discuții în legătură

Parteneriat public privat mariusdan12 mariusdan12 Buna ziua, Am o mare rugaminte... daca ma poate invata cineva sau ajuta cu niste sfaturi. Doresc sa inchei un parteneriat public privat cu consiliul local al ... (vezi toată discuția)
Persoana responsabila in domeniul parteneriatului public privat irinastnciu irinastnciu Este necesara desemnarea unei persoane responsabile in domeniul parteneriatului public privat din cadrul unei institutii publice pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Un medic care este sef de sectie intr-un spital public aflat ... dana manea dana manea Un medic care este sef de sectie intr-un spital public aflat in administrarea consiliului judetean,poate desfasura activitate si intr-un cabinet privat? (vezi toată discuția)