avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parteneriat intre organizator(persoana fizica) si un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parteneriat intre organizator(persoana fizica) si un SRL c isi va aduce contributia la organizarea evenimentului cu diverse bunuri

Buna ziua,
m-am impotmolit si sunt nevoita sa solicit ajutor. Activez de ceva timp in zona organizarilor de evenimente iar acum cateva zile , un prieten m-a rugat sa-l ajut sa organizeze o competitie sportiva ( eveniment ce se dorea organizat de o asociatie, dar, pentru ca nu au finalizat actele iar el a apucat sa-l anunte , il va face pe cheluilela proprie si in umele lui. Am reusit sa discut cu cateva societati sa-i vina in ajutor cu ceva bunuri/ premii /echipamente , dar nu stiu care este forma legala de intocmire a barterului intre un organizator persoana fizica si un srl. Se dorea un protocol de colaborare , un bartere /bunuri contra publicitate...... Srl-ul are nevoie de documentatie justificativa pentru bunurile instrainate si dovada colaborarii noastre.
Multumesc anticipat celor ce ma vor"lumina"!

Alte discuții în legătură

Sala de jocuri - cod caen, licente Sorin978 Sorin978 Aș dori să deschid o sală de jocuri xbox 360 pentru închiriere. Ce cod CAEN aș avea nevoie și ce alte licențe? (vezi toată discuția)
Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)