avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat

Buna zua am si eu o intrebare in urma cu cativa ani am avut un proces , as dorii sa stiu daca pot afla numele av cumva,am fost multumit de dansul inasa am uitat numele de famile si am nev d eun avocat care sa ma reprezinta intr-un proces in faza de recurs( condamnat cu executare pe fond)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:06, 18 Mai 2013
Gasiti acel proces si apoi veti gasi si avocatul.
Daca au trecut 15 ani de atunci sunt mici sansele...
AU trecut in jur de 4 ani poate mai putin, adica sa caut dosarul la arhiva sau cum mai exact? Va multumesc! Stiu nr de dosar , numarul sentintei definitive etc ....
Da, cautati dupa numarul de dosar de la arhiva.
Numele avocatului poate aparea si in sentinta.
Daca nu mai aveti sentinta din acel dosar ( in hotarare este mentionat numele avocatului), atunci mergeti la instanta respectiva , solicitati dosarul la studiu si in dosar veti gasi imputernicirea avocatiala si asa veti avea numele si prenumele acestuia, iar ulterior mergeti la Baroul din care face parte si va informati cu privire la datele sale de contact, date care este posibil sa le gasiti si la o simpla cautare pe internet.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va multumesc, dosarul din cate imi amintesc a fost la curtea de apel dupa ce sa judecat la sector 6, numai am hotararea numai minuta dupa internet,dosarul il gasesc la 6 sau la curtea de apel?
Va multumesc din suflet

Alte discuții în legătură

Unde gasesc un dosar? mantaandreea mantaandreea dosarul a fost judecat la giurgiu ,apoi recursul partii vatamate a fost la bolintin deal,iar ultimul recurs a fost la curtea de apel bucuresti.noi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca stelistul 11 stelistul 11 buna ziua , acum o luna am castigat un litigiu de munca , iar pe pagina de internet a tribunalulu dambovita la numarul dosarului a aparut ca unitatea a facut ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine numele unui avocat dintr-un dosar de pe portal? florinapetrei florinapetrei Am gasit un caz similar cu cazul care ma confrunt eu si pe internet nu scrie detaliile despre reprezentantul legal. Am sunat la arhiva sa intreb despre avocat ... (vezi toată discuția)