avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde gasesc un dosar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde gasesc un dosar?

dosarul a fost judecat la giurgiu ,apoi recursul partii vatamate a fost la bolintin deal,iar ultimul recurs a fost la curtea de apel bucuresti.noi nu am primit acest dosar si nu stiu unde il pot gasi si daca pot sa-l ridic eu sau doar un avocat???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:00, 9 Martie 2012
Dati clik pe link-ul de mai jos si scrieti numele uneia din parti la rubrica specifica pt parti si dati cautare. Daca il gasiti, de acolo se poate studia atat de dvs cat si de avocat prin procura semnata de dvs.
[ link extern ]
eu doresc dosarul intreg cu marturii,cu dovezi cu tot ce este la dosar pentru ca un avocat sa-l poata citi si sa vada daca mai exista o solutie in acest caz.acolo am gasit ultima sentinta .eu doresc dosarul intreg.
Nu stiu cat timp a trecut de la pronuntarea Curtii de apel. Tot dosarul o sa-l gasiti la un moment dat la arhiva instantei care a judecat fondul.
mantaandreea a scris:

eu doresc dosarul intreg cu marturii,cu dovezi cu tot ce este la dosar pentru ca un avocat sa-l poata citi si sa vada daca mai exista o solutie in acest caz.acolo am gasit ultima sentinta .eu doresc dosarul intreg.


Dosarul intreg cu toate hotararile instantelor (Giurgiu, Bolintin, Curte de Apel) si cu toate actele, marturiile si tot ce mai este prin el il veti gasi in arhiva de la Giurgiu dar asta numai dupa ce Curtea de Apel si-a motivat decizia.
Daca dosarul mai este pe rol la Curtea de Apel atunci dosarul (cu toate marturiile de la Giurgiu si Bolintin) il veti gasi in arhiva Curtii de Apel.
pot ridica eu dosarul ?????sau imi trebuie avocat??????

Alte discuții în legătură

Sentinta civila 2502/aprilie 2012 adflorentina adflorentina Buna ziua. Sunt foarte nemultumita de termenele lungi pentru castigarea in instanta a diplomei de la Univ. \\"Spiru Haret\\". Am dat in judecata in 2011 si ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat lucian55 lucian55 Buna zua am si eu o intrebare in urma cu cativa ani am avut un proces , as dorii sa stiu daca pot afla numele av cumva,am fost multumit de dansul inasa am ... (vezi toată discuția)
Termen recurs RobertSD RobertSD In luna iunie am fost achitat in cadrul unui proces pentru OUG 195. Parchetul de pe langa judecatorie a facut recurs in teremen de 10 zile de la solutionare. ... (vezi toată discuția)