avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salarial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salarial

BUNA ZIUA! VA ROG SA MA LAMURITI ASUPRA UNEI PROBLEME:SUNT AS. MED .PRICIPAL GENERALIST LA UN SP. DE URGENTA. AM SAL. DE BAZA 1870 RON. INSA CALCULUL SE FACE DIN SPOR ART.7b:1368 ron aici se mai adauga 15%vechime si ore luc.SD 36h =280 ron. De aici rezulta un venit brut 3039 si salariu net 2059 ron.Mentionez ca in perioadanoiembrie 2008 si noiembrie 2010 am fost in c. crestere copil.,insa pana la acea perioada aveam acelasi salariu cu o alta persoana care are exact acelasi statut , vechime si nu era nici o diferenta salariala ,acum da ea are cu aproximativ 300ron mai mult si sporul Art. 7 .b=1525 ron. ESTE CORECT? . VA ROG SA MA ELUCIDATI SI AJUTA. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ifrim_reny , utilizator 10:45, 20 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor fidelitate zoe_ctb zoe_ctb Firma doreste sa constituie plata Sporului de fidelitate pt salariatii care au o vechime in munca in cadrul firmei de min 5 ani. Nu avem CCM. Cum procedam, ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii codrutamaria6 codrutamaria6 cum se calculeaza salariul in sanatate (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)