avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice termen act aditional
Discuție deschisă în Achiziţii publice

termen act aditional

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot incheia un act aditional in martie 2009, la un contract expirat la 31 decembrie 2008, cu pret corect pentru 2009 si nu pentru 2008. Unii sunt de parere ca da unii ca nu. Intr-adevar 34/2006 prevede ca se poate prelungi valabilitatea contractului cu 4 luni, dar, eu ma gandesc ca trebuie exprimata vointa in interiorul termenului contractului pe care il aditionam nu?
Si chiar daca nu ne raportam neaparat la achizitii publice, in ce materie sunt reglementate actele aditionale, incheierea contractelor, dati-mi va rog o idee de inceput.

Multumesc, mult.

Say
Cel mai recent răspuns: say , utilizator 17:56, 8 Martie 2009
Vedeti art. 6 alin 3 din H.G. 925/2006 pentru incheiere de act aditional si art. 122 din OUG nr.34/2006 modificat prin OUG nr. 143/2008 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii publicata in M.Of.nr. 805 din 2 decembrie 2008 - pentru incheierea unui nou contract de achizitii publice din motivul achiziţionarii unor lucrări sau servicii suplimentare/adiţionale, care nu au fost incluse în contractul iniţial, dar care, datorită unor circumstanţe neprevăzute au devenit necesare pentru îndeplinirea contractului în cauză.
Va multumesc.
Sper sa ma dumiresc.

Cele bune
Say

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia achizitiilor publice alexandruh alexandruh Sunt relativ nou in acest domeniu. Va rog daca ma puteti ajuta cu enumerarea tuturor actelor care reglementeaza achizitiile publice? Nu ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Suplimentare valoare contract achizitie publica mefistos mefistos Imi puteti spune va rog in ce conditii se poate suplimenta valoarea si termenul unui contract de achizitie servicii? In data de 2006 o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Legi Alisssia Alisssia Unde sunt enumerate sau care sunt [u]toate[/u] legile care se aplica pentru operatorul economic in achizitii publice? (vezi toată discuția)