avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

buna seara . in situatia in care sotul a lucrat 11 ani si 6 luni gr 1 ,,,5 ani gr 2 ,,,,5 ani si 8 luni conditii deosebite de munca , ,,1 an armata si un an somaj va rog frumos sa-mi spuneti cum ar putea iesii mai repede la pensie ?cati ani i-ar mai trebui sa cotizeze ? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaelaciocarlan , utilizator 13:50, 21 Mai 2013
Din cele postate,rezulta ca are un stagiu total de cotizare de 32 de ani si 2 luni.
Daca va indeplini conditia de 35 de ani de stagiu,se poate pensiona la limita de varsta,la 60 de ani.
Raspunsul este dat pentru barbat nascut dupa 01/01/1950.
va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot invoca in instanta decizia nr. 4/2011 a iccj, in cazul meu ? voi avea castig de cauza ? ContSters369817 ContSters369817 Buna ziua, La data cand m-am pensionat pe caz de boala (ianuarie 2009), stagiul complet de cotizare era de 32 ani. Mie, in calculul punctajului anual, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Pensionarea la cerere Baraian_Teofil_Pavel Baraian_Teofil_Pavel doresc sa ma pensionez la cerere. as dori sa imi spuneti la ce varsta pot sa intru la pensia la cerere si cati ani de munca ar trebui sa am ca sa pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)