avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare fond persoane cu handicap
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare fond persoane cu handicap

Buna ziua,

Am o mica nelamurire: o societate are contract cu o unitate protejata autorizata, de la care achizitioneaza lunar diverse produse in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat ptr. fondul de handicapati. Daca valoarea achizitiilor este mai mare decat suma datorata se poate face compensarea - ptr. diminuarea sumei de plata - in luna urmatoare ?
Exemplu concret: suma lunara datorata este de aproximativ 2.000 lei. In luna aprilie valoarea achizitiilor este de 5.000 lei. Diferenta de 3.000 acopera si luna mai din acest punct de vedere, inclusiv o parte din luna iunie ? Sau in luna mai este obligatorie alta achizitie /alta factura ?

Multumesc anticipat.





Alte discuții în legătură

Comision lunar handicap - ctr unitate protejata ? mirela rotaru mirela rotaru Am o mare nelamurire...am incheiat un contract de parteneriat socio-economic cu o unitate protejata , cf L448/2006, in vederea achizitionarii de produse in ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Conditionarea deducerii din fondul de handicap Intercolor2023 Intercolor2023 Buna ziua! Am o nelamurire legata de conditionarea deducerii din fondul de handicap a achizitiior de la unitati protejate de momentul platii acestor ... (vezi toată discuția)