avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comision lunar handicap - ctr unitate protejata ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comision lunar handicap - ctr unitate protejata ?

Am o mare nelamurire...am incheiat un contract de parteneriat socio-economic cu o unitate protejata , cf L448/2006, in vederea achizitionarii de produse in valoare echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat cf respectivei legi. Intrebarea mea este: va trebui sa achizitionez lunar de la firma protejata aceste produse, sau se poate achizitiona o cantitate mai mare, odata, facturata o singura data, astfel incat sa acopere aceste sume ptr 1 an de zile? Bineinteles cu regularizarea lor in functie de numarul de salariati din luna.
Multumesc,
Mirela R
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 14:31, 4 Iunie 2010
citeste legea modificata, da se pot achizitiona produse in valoare mai mare / mica, eu de ex. tin o situatie in excel din care reiese valorea lunara de achizitii, fondul lunar hand., soldul de repartizat in luna urmatoare sau de plata:

fond constituit la aprilie: 100
achizitii in plus, luni precedente : 600
achizitii luna aprilie 30
suma achizitii in plus,reportata luna mai: 530

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Fd handicapati adynamarcu adynamarcu Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Achizitii unitati protejate Diana.Miral Diana.Miral De la 1 septembrie 2017 s-a eliminat optiunea pt societatile cu peste 50 de angajati, de a achizitiona produse de la unitati protejate, in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)