avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitii unitati protejate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitii unitati protejate

De la 1 septembrie 2017 s-a eliminat optiunea pt societatile cu peste 50 de angajati, de a achizitiona produse de la unitati protejate, in cazul in care nu angajeaza persoane cu handicap. Dar pana la 31 august am facut achizitii mai mari decat suma de platit la fond, adica mi-a ramas undeva la 9000 de lei suma reportata. Chiar nu se mai pot reporta si deduce sumele acestea dupa 1 septembrie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Fd handicapati adynamarcu adynamarcu Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii 448/2006 privind diferenta pe plus a sumei datorate bugetului de stat Lorena89 Lorena89 Buna ziua, referitor la modificarea art 78 alin 4 care se abroga din 1 sept 2017, in conditiile in care firma este pe plus privind suma datorata bugetului de ... (vezi toată discuția)