avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... modificarea legii 448/2006 privind diferenta pe plus a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

modificarea legii 448/2006 privind diferenta pe plus a sumei datorate bugetului de stat

Buna ziua,
referitor la modificarea art 78 alin 4 care se abroga din 1 sept 2017, in conditiile in care firma este pe plus privind suma datorata bugetului de stat, aceasta se mai poate reporta in lunile urmatoare, incepand cu 1 septembrie?avand in vedere ca operatorul economic a achizitionat produse de la unitati protejate in valoare mai are decat suma datorata bugetului de stat; legea veche are ordinul 590 din 12 noiembrie 2008 care spune ca operatorul economic ce a achizitionat produse de la unitati protejate in suma mai mare decat suma datorata bugetului de stat, diferenta in plus se reporteaza in luna urmatoare, in sensul diminuarii de plata; mai putem beneficia de acest ordin dupa 1 sept, pana la diminuarea la 0 a avansului?
Cel mai recent răspuns: Lorena89 , utilizator 11:11, 28 August 2017
art.78 alin.4 din Legea 448/2006 nu a fost abrogat , ci alin.4^1 al acestui articol.

Cel mai bine intrebati la Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Handicap - ANPH cea care a emis Instrucțiunea pentru aplicarea art. 78 din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap din 12.11.2008

asa este, am omis sa pun acel 1; am sanse sa mi raspunda cineva pana pe 1 septembrie? multe institutii nu dau curs email urlilor primite de la cetateni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu firma-unitate protejata Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. O societate cu aproximativ 100 de angajati, din cauza specificului muncii nu poate angaja persoane cu handicap, insa doreste sa colaboreze cu o ... (vezi toată discuția)
Fond pentru persoane cu handicap taramoiup taramoiup Buna ziua! Am o firma unde am depasit nr de 50 salariati,respectiv in luna oct 2013 am 59 de salariati. Se mai calculeaza fondul pentru persoane cu handicap?Va ... (vezi toată discuția)
Declarare la buget pentru persoane cu handicap simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care achizitionezi produse de la firmele agreate, in loc sa platesti, ca angajator, catre bugetul de stat o ... (vezi toată discuția)