Buna ziua,
referitor la modificarea art 78 alin 4 care se abroga din 1 sept 2017, in conditiile in care firma este pe plus privind suma datorata bugetului de stat, aceasta se mai poate reporta in lunile urmatoare, incepand cu 1 septembrie?avand in vedere ca operatorul economic a achizitionat produse de la unitati protejate in valoare mai are decat suma datorata bugetului de stat; legea veche are ordinul 590 din 12 noiembrie 2008 care spune ca operatorul economic ce a achizitionat produse de la unitati protejate in suma mai mare decat suma datorata bugetului de stat, diferenta in plus se reporteaza in luna urmatoare, in sensul diminuarii de plata; mai putem beneficia de acest ordin dupa 1 sept, pana la diminuarea la 0 a avansului?
art.78 alin.4 din Legea 448/2006 nu a fost abrogat , ci alin.4^1 al acestui articol.
Cel mai bine intrebati la Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Handicap - ANPH cea care a emis Instrucțiunea pentru aplicarea art. 78 din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap din 12.11.2008
asa este, am omis sa pun acel 1; am sanse sa mi raspunda cineva pana pe 1 septembrie? multe institutii nu dau curs email urlilor primite de la cetateni