avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributia CAS - datorie catre stat, sau datorie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia CAS - datorie catre stat, sau datorie non-fiscala?

Buna ziua,

contributia pentru CAS intra in categoria datoriilor catre stat (deci intra sub incidenta Codului de Procedura Fiscala), sau se incadreaza in categoria datoriilor de alt tip decit cele fiscale (deci intra sub incidenta Codului de Procedura Civila) ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contributii contract civil natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ....sunt administrator la o asociatie de proprietari cu contract civil 1,5 ora /zi , si nu stiu ce contributii trebuie sa platesc de la 01.07.2012 ... (vezi toată discuția)
Plata cas la conventii civile annabela annabela Buna ziua. O persoana care urmeaza sa presteze un serviciu in baza unei conventii civile pe o durata de 12 zile e datoare sa plateasca si contributia CAS pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca pe perioada de concediu ... Alexandra_N Alexandra_N Buna ziua, Puteti sa imi spuneti daca pe perioada de concediu medical (luna intreaga) se poate face retinerea cotizatiei de sindicat? Tin sa mentionez ca avem ... (vezi toată discuția)