avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cal electrocutat-despagubire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cal electrocutat-despagubire?

parintii mei mergeau cu caruta si dintr-o data calul a calcat pe un fir de electricitate cazut jos si a murit.cei de la e-on au spus ca ii vor despagubi,insa tot trag de timp si gasesc motive...ce drepturi au in acest caz parintii mei?ce acte sunt necesare? va rog sa imi dati niste articole din lege referitoare la aceste situatii.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:37, 22 Mai 2013
Parintii dvs fie formuleaza plangere la politie,fie formuleaza actiune in instanta solicitand daune pentru prejudiciul cauzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Daune auto ca urmare a caderilor de zapada Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care mi-a fost avariata masina in urma caderi de zapada de pe terasa blocului in care locuiesc, cum mi-as putea recupera banii platiti pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un accident usor, in calitate de victima. ... b_i800 b_i800 Buna ziua, Am avut un accident usor, in calitate de victima. Concret, ma deplasam pe directia inainte pe o trotineta electrica pe banda de langa trotuar. ... (vezi toată discuția)