avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire de plata CAS(pensii)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire de plata CAS(pensii)

buna seara, am o rugaminte la cei initiati, sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa procedez pentru a nu plati asigurarile sociale pentru pensie intru-cat sunt pensionar si am depus la ANAF actele pentru inregistrare fiscala pentru exercitarea unei profesii liberale (mediator),inclusiv declaratiile 070si 220.I-am intrebat pe cei de la ghiseu si mi-au spus ca nu este nevoie sa depun copie dupa decizia de pensionare.Asa cum este functionarul public roman acru si sictirit am renuntat sa mai cer detalii. Oricum o sa insist cand voi merge sa ridic CIF-ul.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Avocat si traducator autorizat elena_2 elena_2 Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea situatie si daca nu va suparati as dori niste indrumari. Sunt avocat si de cateva luni mi-am luat si autorizatia de ... (vezi toată discuția)