avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Am cumparat in 1998 o casa in Popesti,cu contract de vanzare-cumparare la notariat.
Acum daca vreau sa o vand, mi se cere ttilul de proprietate.
Avand in vedere proprietatea s-a vandut de 5 ori prin contracte legale la notariat,este inscrisa la cartea funciara si intabulata la judecatorie,ca primul proprietar al terenului (din 1993) a murit imediat dupa ce a vandut si inainte de a i se emite titlul de proprietate pe teren (existand acum doar un proces verbal de punere in posesie) ce mai pot face, deoarece nici un notar nu vrea sa-mi faca actele de vanzare cumparare fara titlul de proprietate?
Am fost la primaria Popesti si la prefectura Ilfov si nu s-a emis nici un titlu.Ce pot face?
Asta inseamna ca nici o casa cumparata legal acum 10 ani fara acest titlu ,sa nu mai poata fi vanduta?

Alte discuții în legătură

Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate bojucris bojucris Parinti mei au cumparat de la bunica mea o bucata de pamant pe care am construit o casa, pamantula era parte integranta din gradina bunicii. in 1997 a murit ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren Carmennicu Carmennicu In anul 2007 am cumparat un teren in orasul Baicoi, jud. Prahova pe baza unui contract de vanzare-cumparare. Pe acest teren am construit o casa care este ... (vezi toată discuția)