avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 394

Buna ziua, am o intrebare: daca pe bonurile fiscale de combustibil scrie codul fiscal al societatii trebuie introduse in decalatia 394?Multumesc
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 14:03, 27 Mai 2013
din punctul meu de vedere, da.Intrucat Bonul indeplineste calitatea de factura simplificata.
Avand in vedere prevederile art.146 din Codul fiscal,pentru exercitarea dreptului de deducere a taxei, persoana impozabila trebuie,pentru taxa achitata...sa detina o factura emisa conform art.155. In instructiunile de completare a formularului 394 se mentioneaza ca declaratia se depune pentru orice operatiune taxabila pentru care,este emisa o factura. Fata de cele de mai sus,consider ca bonurile fiscale,in general,nu numai pentru combustibili,care au inscrise CIF-ul beneficiarului,nu trebuie incluse in Declaratia 394.
multumesc pt.raspunsuri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 contine bf combustibil cu ro? danabadici danabadici Bonurile de combustibil cu RO-ul firmei pe ele care au regim de factura trebuie sa apara in decl 394? (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale carburanti in d394 visinica visinica Intra si bonuri fiscale de #-oachizitie carburanti sub incidenta Ordinului 2.986/2013 pentru modificarea pct. 1 din Anexa nr. 2 la Ordinul presedintelui ANAF ... (vezi toată discuția)
Bonuri de combustibil si d394 alinafay_bv alinafay_bv 1. Deducerea TVA de pe bon Deducerea TVA de pe documentului justificativ bon (fara factura) se poate face daca: • valoarea bonului inclusiv TVA este ... (vezi toată discuția)