avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract societate de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract societate de telefonie

Am si eu o problema cu rezilierea unui contract . Am avut un contract cu ei pe doi ani dupa care am prelungit contractul telefonic pe inca doi ani acasa nu mi-a venit nici un act de prelungire nimic la o perioada internetul cat si telefonul nu au mai functionat, am facut o sesizare cu privire la acest lucru si mi s-a spus ca in decurs de 24 de ore maxim 72 de ore o sa se remedieze problema nu a venit nimeni dupa care la o perioada am sunat din nou si iar nu a venit nimeni. am luat hotararea sa reziliez contractul prin ianuarie am facut cerere de reziliere trimisa prin mail specificand ca nu sunt multumita de servicii, nu am primit nici un raspuns din ianuarie de cand am facut aceasta cerere, iar acum mi-a venit de la o firma de recuperari ca am de plata 500 lei pentru rezilire specific ca am facut nunumarate sesizari si ca nu s-a luat nici o masuta de servicii nu am mai beneficiat din octombrie 2012. aceasta este problema mea si in primul rand am si eu o intrebare am inteles ca taxa de reziliere nu se mai plateste atunci cand nu esti multumit de servicii si mai ales cand nu beneficiezi de ele asa este? astept si eu un raspuns si sfaturi cum sa procedez in aceasta situatie. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Rezilierea unilaterala a contractului upc doruv2010 doruv2010 Buna ziua Am incheiat un contract cu UPC in mai 2009, pentru o perioada de un an. In cartierul in care locuiesc, ca operator similari, pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc themekk themekk Am o mica problema cu internetul, am facut 3 sesizari telefonice dupa care a venit un angajat upc si mi-a schimbat modemul pentru internet si problema ... (vezi toată discuția)