avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Portalul instantelor viruseaza computerele
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Portalul instantelor viruseaza computerele

De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva zile, nu mai vad ultimele informatii pe dosare la curtile de apel, iar de ieri antivirusul ma anunta ca depisteaza virusi, viermi, etc. si imi restarteaza calculatorul. Am vorbit cu cativa colegi care patesc la fel. Ce fac administratorii site-ului justitiei? Problema treneaza de prea mult timp, ei nu au observat? Cand au de gand sa faca ceva?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 07:44, 2 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Si aici aveti o discutie referitoare la nemultumiri:


www.avocatnet.ro/content/for...


Antţvţrus cu Web Safe va este de folos.
Site-ul Portalul instantelor nu mi-a dat batai de cap, deci nu contine virusi (am intrat pe site in aceeasi periaoada cu dvs si nu am patit nimic).
Si stick-ul se poate virusa.
Daca aveti cont fb va trebuie un antivirus pentru acea pagina. Sunt atacuri dese venite de pe acel site. La mine a inceput cu o frecventa de o data pe saptamana. Pana acum aveam rare atatcurile. Vedeti pe ce poze faceti click si distribuiti. Si link-urile date sa le vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in romania Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a publicat astazi lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)