avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Parti afiliate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Parti afiliate

Intrebare:

Se considera parti afiliate serviciile publice din subordinea unei primarii in relatiile pe care le au cu o societate pe actiuni ce are ca actionar majoritar municipiul prin primar?

In aceasta situatie sunt aplicabile prevederile art. 7 alin 1. pct 21 lit.c), i) prin prisma controlului pe care il detine primaria la serv publice subordonate acesteia?

(i) prima persoană juridică deţine, în mod direct sau indirect, inclusiv deţinerile persoanelor afiliate, minimum 25% din valoarea/numărul titlurilor de participare sau al drepturilor de vot la cealaltă persoană juridică ori dacă controlează persoana juridică;


Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Societati afiliate ksimona ksimona Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca Societatea [b]X[/b] care are ca actiunar majoritar 51% pe Dnul [b]XXX[/b], este afiliata cu societatea [b]Y[/b] unde ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare kontesa kontesa TVA la incasare nu se aplica persoanelor afiliate contribuabilului.Intrebarea este doar daca detine un procent de peste 25% in alta societate cu care are ... (vezi toată discuția)
Relatii de afiliere intre societati comerciale Vali123# Vali123# CODUL FISCAL prevede in art. 7 alin. (1) pct. 21 lit. c) : o persoana juridica este afiliata cu alta persoana juridica daca cel putin: (i) prima persoana ... (vezi toată discuția)