avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Informare mediere parti multiple
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Informare mediere parti multiple

Buna ziua!

As dori sa stiu cum se procedeaza in urmatoarea situatie: se prezinta viitorul reclamant la mediator pentru a solicita acestuia informarea cu privire la mediere (nu se doreste mediere, ci doar parcurgerea sedintei de informare, necesara pentru declansarea procesului); exista 3 viitori parati, ale caror date sunt comunicate mediatorului pentru a fi convocati la sedinta de informare despre mediere; sa presupunem ca viitorul reclamant si 2 parati se prezinta si unul nu, asa ca inteleg ca se incheie proces verbal (pentru ca nu toate partile au fost informate); cum se procedeaza? Se incheie cate un proces verbal cu fiecare parte sau unul pentru toate partile prezente (din care se inmaneaza cate un exemplar fiecarei parti)?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
Dandedan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mediator_Bucuresti , utilizator 07:03, 30 Mai 2013
Daca la sedinta de informare, vin toate partile implicate in conflict, atunci se elibereaza un certificat de informare. In cazul in care lipseste chiar si o singura parte, atunci se elibereaza un proces-verbal de informare, semnat de catre toate partile prezente. Se inmaneaza fiecarei parti un proces-verbal in original.
Important este ca indiferent de situatie dumneavostra veti primi documentul necesar continuarii demersului juridic. Restul sunt detalii de care se ocupa mediatorul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre certificatul de mediere florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma intereseaza cand se elibereaza certificatul de informare,atat in cazul cand este pe rol si inainte de a inainta in instanta,daca eu ca reclamant ... (vezi toată discuția)
Eliberare proces-verbal/certificat de informare ContSters139791 ContSters139791 in cat timp se poate elibera certificatul privind la sedinta de informare privind medierea, sedinta gratuita multumesc (vezi toată discuția)
Mediere recomandata de instanta - pasi de urmat Luoana Mihaela Luoana Mihaela Societatea noastra s-a format prin divizare in urma procesului de privatizare . Astfel , s-a incheiat un protocol de divizare si doresc ca terenurile care sunt ... (vezi toată discuția)