avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dreptul de a semna bilantul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dreptul de a semna bilantul

Sunt angajata intr-o firma cu 5 salariati. Deoarece am studii superioare economice am fost incadrata pe post de economist, fiind singura persoana din firma care se ocupa de situatiile financiare. Intrebarea mea este daca pot semna bilantul anual avand in vedere ca nu sunt incadrata ca director economic sau contabil sef.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:51, 28 Mai 2013
Gasiti raspunsul aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura bilant gabon gabon Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Sunt angajata contabila la o societate,timp lucru 8 h sal.brut 725 ron, sunt singura angajata ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)
Drept de semnare a situatiilor financiare Nora-Andreea Nora-Andreea Buna ziua, lucrez ca si contabil (2 ore/zi) la o firma. Aceasta firma nu are contabil sef sau director economic. Pot semna eu bilantul (am studii superioare ... (vezi toată discuția)