avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit Prima Casa - probleme cu asiguratorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit Prima Casa - probleme cu asiguratorul imobilului, costuri suplimentare credit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat , am ajuns in momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare a unui apartament prin credit Prima Casa.Toate bune si frumoase , insa dupa ce s-a semnat contractul ( bineinteles dupa primirea tuturor aprobarilor de la banca si Fondul de garantare -in urma actelor depuse si cerute de ei) ,firma de asigurare care facuse deja o polita (insa nu fusese achitata, aceasta urmand sa fioe achitata in ziua semnarii contractului de credit), nu mai este de acord sa incheie polita cu acoperire si pentru cutremur , pe motiv ca apartamentul este din 1968.In aceste conditii banca nu mai pune banii in contul vanzatorului asa cum era prevazut in contractul de v-c.urmand sa caute alt asigurator , insa noi cumparatorii suntem obligati sa facem un act aditional la contr.de v-c. si sa platim alte sume care nu au fost luate in calcul .
Ce sfat imi puteti da in aceasta situatie , va rog URGENT

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare apartament adicris1 adicris1 La cumpararea unui apartament fara credit ipotecar , am semnat un contract de vanzare (nu vanzare-cumparare , ci contract de vanzare). Astfel, in ziua ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile dacă cumpăr un apartament care are ipotecă? Maiglo Maiglo Bună seara, Mă interesează să cumpăr un apartament, şi am aflat astăzi că acesta este ipotecat. Care sunt riscurile dacă cumpăr un apartament care ... (vezi toată discuția)