avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii la pfa cand e si un cim partial cu 2 ore
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii la pfa cand e si un cim partial cu 2 ore

Buna ziua. Persoana angajata cu 2 contracte cu timp partial, unul de 2 ore, altul de 6 ore: i se desface contractul de 6 ore, ramanand doar cu cel de 2 ore. Ce contributii ar trebui sa plateasca la stat daca si-ar deschide un pfa? Si in ce masura i-ar afecta aceasta situatie posibilitatea de a iesi la pensie anticipata peste 6 luni?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 17:19, 29 Mai 2013
Pentru veniturile obtinute de PFA, plateste impozit si CASS. Nu datoreaza CAS pentru ca este asigurat in baza CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca optez sa ies la pensie trebuie sa inchid pfa-ul? dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu o solicitare. Am un PFA functional. Pe de alta parte am posibilitatea sa ies anticipat la pensie. Daca optez sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Pfa - cas, cass smarald12 smarald12 Buna ziua! Succint, va voi expune problema mea pt.a va scuti de timp...: Am PFA, insa pana la 02.12.2014, am avut si un CIM cu timp partial 2 ore la firma ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)