avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venitul din agricultura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venitul din agricultura

Buna ziua, am o mica nelamurire... o persoana a inregistrat la APIA 8 ha de pamant dupa care a primit subventii, insa le are inregistrate din toamna trecuta si a primit in primele luni ale anului banii. Este obligata aceasta persoana sa plateasca impozit anul acesta pe venitul agricol?:)
Cel mai recent răspuns: Ana Mocanu , utilizator 17:07, 4 Iunie 2013
Da. Trebuia sa depuneti pana luni 27 mai 2013 declaratia 221 si impozitul pe venitul obtinut prin exploatarea respectivului teren il veti plati in doua rate in acest an.
Aveti la urmatoarea adresa(dati un clik pe imagine pentru a o mari) modelul de declaratie www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
Multumesc Frumos:)
Termenul de depunere a formularului 221 a fost prelungit pana la 25 iunie 2013 (a se vedea legea 168/2013).
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
Ana Mocanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)