avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca, domeniul constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca, domeniul constructii

Va rog frumos, am nevoie de un model de Contract colectiv de munca in domeniul constructiilor incheiat intre reprezentantul salariatilor si repr. societatii

Alte discuții în legătură

Alegerea reprez salariatilor victorkif victorkif imi poate spune si mie care sunt pasii pentru alegerea unor reprez ai salariatilor??????? am facut contractul colectiv de munca dar unitatea noastra nu are ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv corinandrei corinandrei Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal de neprezentarea reprezentantilor salariatilor la negocierea contractului colectiv de ... (vezi toată discuția)
Pr. verbal negociere contract colectiv de munca elam elam buna ziua! va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un model de proces-verbal de negociere a contractului colectiv de munca. multumesc frumos! (vezi toată discuția)