Salariul minim brut pe economie este de 800 lei din 01.07.2013 si termenul de transmitere revisla se calculeaza de atunci 19 zile lucratoare ? Revisalul trebuie transmis pana 25.07 ultima zi?
Eu nu as de aceeasi parere. Art.4 alin.2 din HG nr.500/2011 prevede un alt termen de transmitere, avand in vedere ca modificare survine in baza unui act normativ .
Stiu ca au fost discutii pe tema asta inca din februarie, cand a fost majorarea salariului minim de la 700 la 750.:) Insa, se pare ca o buna parte a reprezentantilor ITM-urilor din tara sunt de aceeasi parere cu mine.
ITM Buc nu reprezinta toate ITM-urile din tara, iar daca intrebati la ITM Buc o sa vedeti cati dintre inspectori au aceeasi parere cu cea exprimata in acel articol.
Legea este clara nu lasa loc de interpretari in aceasta privinta , art.4 alin.2 teza a II-a din HG nr.500/2011 prevede expres ca, exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
De ce nu se spune in acel articol sau in altul cati au luat amenda pe o astfel de interpretare ?
Pey, in cazul asta, ati putea uza de calitatea dvs de moderator pe acest forum, si sa incercati sa opriti de la publicare articole care pot genera interpretari :) Sunt destule teme/subiecte asupra corora nu exista o parere unitara si mi se pare destul e neplacut ca nu putem lua ca reper un articol publicat pe acest site de profil.:)
Revisal nou
oanamari98
Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)