avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie

Buna ziua,

Salariul minim brut pe economie este de 800 lei din 01.07.2013 si termenul de transmitere revisla se calculeaza de atunci 19 zile lucratoare ? Revisalul trebuie transmis pana 25.07 ultima zi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 30 Mai 2013
Nu este in atributiile mele asa ceva . Insa, opinia mea se regaseste deja in comentariile articolului respectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua
Asta vroiam sa intreb si eu, cand transmitem REVISAL-ul cu a doua modificare a salariului minim?:fight:daca este dupa luarea la cunostiinta ar fi trebuit sa facem modificarea cu 800 din februarie caci atunci am luat la cunostiinta ?!in cazul asta ce facem?poate pana la 1 iulie aflam cum sa procedam.multumesc.:hm:
Oficial, nu cred ca cineva va da un comunicat sa ne precizeze exact care este termenul limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu minim cu 1 iulie 2013 suciugeorgeta suciugeorgeta majorarea salariului din 1 iulie 2013 se poate face prin decizie colectiva in cazul in care avem 8 sau 6 salariati cu salariu minim?....in acest caz decizia se ... (vezi toată discuția)
Aplicare sanctiune contraventionala pentru transmitere in revisal contract de munca din 2017 cristina_b cristina_b Daca o unitate a transmis un contract de munca cu data inceperii activitatii 01.11.2017 cu intarziere in REVISAL, adica la data de 10.11.2017, sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)