avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare eliberare titlu de proprietate

am depus acte la primarie ptr eliberarea unui titlu de proprietate. Au fost trmise la consiliu judetean si s-a intors hotararea aprobata. Acum am fost anuntat de persoana care se ocupa cu cadastrul in primarie, ca nu-mi mai poate intocmi dosarul cu procesul verbal de punere in posesie si obtinerea titlului, deoarece a fost data o lege prin care se blocheaza eliberarea acestui act de proprietate ptr o perioada de minim 180 de zile. Este adevarat? Sau e o metoda sa traga de timp? Multumesc!

Alte discuții în legătură

S-a dat lege prin care se sisteaza eliberarea titlurilor de proprietate?!!! neagu ctin neagu ctin am depus acte la primarie ptr eliberarea unui titlu de proprietate. Au fost trmise la consiliu judetean si s-a intors hotararea aprobata. Acum am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Buna seara popescu 07 popescu 07 va rog ma puteti sfatui si pe mine cum sa fac sa pot obtine un titlu de proprietate, mai exact cum sa fac ca primaria sa depuna documentatia necesara ptr ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate petrica_pascal petrica_pascal Tatalui meu , in 2003 , i-a fost eliberat un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren ramasa mostenire de la parintii lui in urma decesului succesiv al ... (vezi toată discuția)