avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale HG nr. 274/2013 - acordarea ajutoarelor de minimis ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

HG nr. 274/2013 - acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii

Buna ziua, as dorii sa stiu cum pot beneficia de aceasta lege,detin o societate comerciala, din 2001, incep o noua activitate , avand nevoie sa fac angajari noi.
unde m as putea interesa ?
Precizez ca indeplinesc toate conditiile.
, nu sunt din Bucuresti ci din provincie.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare si plasare ovidiugogoescu ovidiugogoescu Buna ziua. as dori daca stie cineva cum functioneaza o agentie de recrutare- plasare, ce conditii trebuie sa indeplinesti. Sunt stabilit in cehia si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma plasare forte de munca Rares Fulger Rares Fulger BUNA ZIUA! DETIN UN SRL SI AS DORI SA DESCHID UN BIROU PENTRU PLASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA DAR SI IN STRAINATATE. MA INTERESEAZA CE AUTORIZATII IMI ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? anna_ema anna_ema buna ziua v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine,daca am dreptul la pensie in ianurie 2013.m-am nascut in 07.11.1950.in 1972 am intrat la fac.de medicina si ... (vezi toată discuția)