avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salariu USD
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salariu USD

Buna ziua.va rog am o nelamurire si anume:timp de 9ani am primit salariul in dolari, lucrand intr-o institutie de invatamint din Romania.
Pentru dosar pensie oare imi trebuie un document de la BNR sau ITM?In cartea de munca este trecuta perioada lucrata si salariul.
Intreb asta pentru ca doamna de la resurse umane nu stie despre asta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: terezakarl , utilizator 15:01, 2 Iunie 2013
Multumesc foarte mult.
Raspunsul acesta il asteptam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de munca in strainatate, vechime in ro? narcisa_salbatica narcisa_salbatica O persoana lucreaza in strainatate o anumita perioada de timp, cu contract de munca si toate actele legale (permis de munca, permis de rezidenta, plata sume la ... (vezi toată discuția)
Pensie Floricica55 Floricica55 Buna ziua! as dori sa stiu daca perioada lucrata intr-o alta tara din UE cu contract de munca se ia in calcul pentru vechimea in cimpul muncii in Romania la ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in strainatate. cum procedez pentru ca perioada sa fie luata in calcul pentru pensie? croitorumihail croitorumihail Buna ziua, am 44 de ani, am lucrat in italia 4 ani si 7 luni cu contract de munca, apoi am beneficiat de somaj acolo, as dori sa stiu va rog ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)