avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avans Esalonare Radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avans Esalonare Radet

Buna ziua. Stiti cumva daca RADET-ul cere vreun avans pentru esalonarea datoriilor? Nu de-alta dar maine mergem sa esalonam niste datorii pentru niste rai platnici, si nu stim daca ni se va cere sau nu avans. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:57, 31 Mai 2013
Depinde cum negociati anagajamentul de plata
Da, se cere un avans de cele mai multe ori. Informatia dvs este corecta.
Ca eu cand am discutat la telefon cu un reprezentant RADET, nu mi-a spus nimic de niciun avans, ci sa ma duc cu hartia privind acordul majoritatii pentru esalonare Ca am mai avut o esalonare, dar la Apa Nova, unde ni s-a spus clar la telefon ca avem nevoie de avans. De aceea intreb.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
vvvv, utilizator
Am intrat pe site-ul RADET si am intrebat pe chat. Asta mi-a raspuns:
Trebuie sa contactati Biroul Comercial al sectorului dv.

Dupa cate imi aduc aminte - am facut si eu o asemenea esalonare cu multi ani inainte - nu se cerea niciun avans de plata. Ei erau multumiti daca va angajati promisiunea de a plati in rate.
De platit vom plati, nu asta este problema. Numai ca momentan restantele sunt mari si bani zero. Adica avem bani pentru celelalte facturi, ca acuma nu o sa astept sa se taie si lumina, gazul, apa rece...etc. Am renuntat si la o parte din banii mei din salariu sunt si eu locatar in bloc, si nu vreau sa sufar.

Alte discuții în legătură

Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)
Fond special asociatie de proprietari bebe2012 bebe2012 Din cauza unor restante pentru blocul nostru s-a esalonat datoria catre RADET aceasta fiind impartita pe listele de plata ca \\"Fond de esalonare\\" in mod ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)