avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Exista posibilitatea inregistrarii cu drept de autor a ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Exista posibilitatea inregistrarii cu drept de autor a ideii pentru o pagina web?

Buna ziua, vreau sa fac un site, ceea ce nu este greu la ora actuala.
Dar ceea ce e complicat si mi-a luat mult timp a fost ideea din spatele site-ului. Da, este o idee copiata din strainatate, care la noi nu exista inca. Se pot pune drepturi de autor pe Ro pt ea?
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 12:25, 31 Mai 2013
nu. ideile nu se protejeaza prin drept de autor oricare ar fi modul de preluare, scriere, explicare sau de exprimare. (art 9 a legea 8/1996)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru stiri dl.Escu dl.Escu Buna ziua, Vreau sa imi fac un site cu articole. Ma gandeam sa copiez niste articole de pe alte site-uri. Este ilegal ce vreau sa fac? Pe site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)
Conditii aplicare legea dreptului de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Mi-ar placea sa creez site-uri cu subiecte stiintifice. De exemplu as dori sa fac un site despre fructe. Problema este ca mi se pare inutil sa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la difuzarea de material cu caracter personal BEmanuel87 BEmanuel87 Buna ziua. Asist la un gen de scandal-circ pe care mi-l imputa un utilizator al internetului care activeaza in aceeasi comunitate cu mine. Am primit la un ... (vezi toată discuția)