avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inlocuire componente mijloc fix amortizat integral
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inlocuire componente mijloc fix amortizat integral

Buna ziua,
Cum procedam in cazul inlocuirii unor piese de imprimanta in cazul in care imprimanta s-a amortizat integral.Pot sa trec piesele pe cheltuiala.Daca ma puteti ajuta cu un text lege.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 14:24, 3 Iunie 2013
Cred ca va faceti griji degeaba. Nu ati casat-o, nu exista scoatere din uz, o aveti pe inventar, ce daca s-a amortizat? Ar fi greu de gasit un articol legal de catre organul de control sa va scoata de pe cheltuieli deductibile fiscal piesele de schimb...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe amortizate cum procedez iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Am sisteme PC ( asa apar in contabilitate) care cuprind: unitate calculator, monitor,tastatura si mous. Ele sunt complet amortizate si ... (vezi toată discuția)
Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)