avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare baby-sitter la SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare baby-sitter la SRL

Buna seara.
Expun atentiei dvs. urmatorul aspect:
Un SRL poate angaja baby-sitter, daca nu are nimic legat de baby-sitting in obiectele de activitate?
Concret: SRL-ul detine o pensiune turistica si doreste sa angajeze baby-sitter, pentru ca sa ofere acest serviciu (gratuit sau contra cost) clientilor (turistilor) care se cazeaza la respectiva pensiune.

Cu respect, si multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:18, 6 Martie 2009
Daca se impune o asemenea cerinta puteti incadara cu contract de munca pe durata determinata sau in timp partial o asemenea persoana care sa abia activitatea de care faceti vorbire
De ce sa nu se poata? Este o idee excelenta si poate aduce beneficii. Clientii vor fi multumiti si va faceti o publicitate extraordinara.
Si mie mi se pare o idee stralucita, numai ca organele de control nu au asa o deschidere la inte ca noi.Intrebarea mi se pve de bun simt si trebuie serios analizata.In noile caen-uri mi se pare ca e ceva cu supraveghere copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Va rog niste sfaturi alina240 alina240 Va rog frumos cine ma poate ajuta cu unele informatii. In calitate de persoana fizica detin un imobil compus din 4 camere plus dpendinte. As dori sa ... (vezi toată discuția)