avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PLACARE CU POLISTIREN BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PLACARE CU POLISTIREN BLOC

Buna ziua am placat cu polistiren blocul (fatadele), am avut autorizatie de construire, si nu stiu daca aveam nevoie de diriginte de santier nu am gasit in proiectul de rezistanta si auditul energetic sa ne ceara asa ceva nici in autorizataia de construire. Cand am mers la Inspectoratul in constructii imi cere diriginte de santier fara sa stie ca noi am izolat (amvelopat) doar blocul care avea 4 etaje nu am mansardat. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Construire casa parter + anexa in mediu rural nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa construiesc legal in mediu rural o anexa compusa din camera centralei termice si magazie de lemne. Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama calitatea / trenarea lucrarilor de reabilitare termica? maud maud Blocul in care locuiesc se afla in reabilitare de la jumatatea lunii aprilie (este un bloc de 4 etaje si 7 scari situat in sectorul 3). Inca nu este gata, in ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pentru autorizatie de placare cu polistiren abrassu abrassu Buna ziua locuiesc intr-un bloc vila din Ploiesti cu 11 apartamente unde nu exista Asociatie de proprietari sau administrator,deoarece sunt abonamente separate ... (vezi toată discuția)